باتوجه به اینکه خصوصیسازی و واگذاری مورد تاکید وزیر جدید اقتصاد است، یک اقتصاددان این امر را در مقطع فعلی عامل آزادسازی بخشی از منابع دولتی دانست و آن را باعث ایجاد درآمد برای دولت و تامین ردیفهای بودجهای ارزیابی کرد.
در حالی که بورس اوراق بهادار از ابتدای امسال از شرایط خوبی برخوردار بوده، از ابتدای امسال تاکنون تنها ۱۳ میلیارد ریال سهم دولتی در این بازار فروخته شده است.
مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به پیش بینی سود ۵ هزار میلیارد برای سهام عدالت در سال ۹۶، گفت: با بازگشایی مجدد سامانه سهام عدالت حدود ۴۰ هزار نفر در ظرف مدت ۱۰ روز به سامانه سهام عدالت شماره شبا ارائه کرده اند و با این وجود آمار کلی به ۴۰ میلیون نفر رسید.
میرعلیاشرف عبدالله پوری حسینی؛ رئیس سازمان خصوصی سازی درباره میزان نقش آفرینی بورس برای تحقق اهداف خصوصی سازی در کشور گفت: در طول ۱۸ سال فعالیت سازمان خصوصی سازی، بورس بازوی خوبی در کنار این سازمان بوده و تا امروز تمامی واگذاری بنگاه ها از طریق بورس عملی شده است.
مشاور رییس سازمان خصوصی سازی گفت: در یک سال گذشته ۱۹۰ بنگاه به ارزش بیش از ۲۸۰ هزار میلیارد ریال قیمت گذاری و عرضه شد که از این میزان ۷۱ بنگاه به ارزش ۳۵ هزار میلیار ریال واگذار شد.
مشاوررئیس سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به عدم ثبت نام جدید برای سهام عدالت، ادامه فعالیت نیروی انسانی شاغل درتعاونی های شهرستانی منتفی است اما به زودی طلب مانده این افراد پرداخت خواهد شد.
مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر از مشمولان دریافت سود سهام عدالت باقی ماندهاند که این افراد نیز تا پایان تیرماه سود سهام عدالت را دریافت خواهند کرد.
پس از گذشت ۱۳ سال از ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مطالعات و بررسی های کارشناسان نشان می دهد، مهم ترین دلایل ناموفق بودن عملکرد مجموعه ها پس از خصوصی سازی، واگذاری آنها به خصولتی ها و شبه دولتی ها بابت رد دیون دولت بوده است.
معاون برنامه ریزی توسعه منابع و امور پشتیبانی سازمان خصوصی سازی گفت: لایحه آزادسازی سهام عدالت از در حال حاضر در کمیسیونهای مختلف مجلس از جمله کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در حال بررسی است.